אופן ההכנה בבית

*להוציא מהמקפיא (אין צורך בהפשרה) ולסדר בכלי אידוי על גבי כרוב חתוך כדי למנוע הדבקות של הדים סאם לכלי האידוי (או על גבי כל ירק אחר שיש במקרר).

*להניח כלי אידוי סגור מעל סיר עם מים רותחים למשך 12-15 דקות- כאשר המים מבעבעים.

*מומלץ להגיש עם רוטב סויה וטריאקי


בתיאבון



*הצעת הגשה: אפשר לאדות ירקות חתוכים- ברוקולי, כרובית, בטטה, דלעת, גזר, קישוא, קולורבי, חציל וכל ירק אחר שעולה בראשכם- למשך 10-15 דקות (תלוי כמה רך אתם אוהבים את הירקות שלכם) ולהגיש בטמפרטורת החדר. מאוד צבעוני בריא וטעים עם הרטבים לצד הדים סאם.

קייטרינג איכותי לכל סוגי האירועים.




דים סאם-
הרבה יותר מחויה קולינרית, בכל כיסון מסתתרת הרפתקאה!!!  חוויה תרבותית מרתקת, צבעונית וטעימה
להפליא - פשוט קרנבל של טעימות...



מחפשים איך להעשיר את האירוע שלכם ולהפוך אותו לחוויה מיוחדת ומפתיעה?
לפרטים 054-6212098 טדי