דג מאודה

דגים באידוי יוצאים עסיסיים וטעימים עד מאוד.
ניתן לאדות כל סוג של דג, כדג שלם או פילה דג. 
את הדגים רצוי להשרות בכל סוג של משרה או עם תבלינים לפי טעמכם האישי (תיבול מזרחי או אסייתי לדוגמא)
להניח את הדג על עלה כרוב, נייר אפיה או אפילו צלחת שנכנסת לכלי האידוי (רק לדאוג שיהיה מעבר של אדים) 
לאדות 10-20 דק' תלוי בגודל הדג.

                                                              בתיאבון:)

עכבר העיר- פילה דג בסויה ורימונים

קייטרינג איכותי לכל סוגי האירועים.




דים סאם-
הרבה יותר מחויה קולינרית, בכל כיסון מסתתרת הרפתקאה!!!  חוויה תרבותית מרתקת, צבעונית וטעימה
להפליא - פשוט קרנבל של טעימות...



מחפשים איך להעשיר את האירוע שלכם ולהפוך אותו לחוויה מיוחדת ומפתיעה?
לפרטים 054-6212098 טדי