דפי אורז ממולאים

מנה נהדרת כמתאבן או לצד הדים סאם.
אפשר למלא את הדפים בירקות טריים פרוסים דק (כמו אגרול לדוגמא) בירקות מוקפצים עם/בלי רצועות עוף, אפשר עם מחית של בטטה או כל רעיון יצירתי אחר. 
מומלץ להגיש עם רוטב בוטנים אך אפשר לצד כל רוטב שמתחשק.

מתכון לירקות מוקפצים בדפי אורז

מרכיבים:
דפי אורז גדולים או קטנים לפי בחירה 
גמבה אדומה חתוכה לרצועות
גמבה צהובה חתוכה לרצועות
גזר פרוס לרצועות דקות
קישוא פרוס לרצועות
פטריות חתוכות 
כרוב חתוך דק
נבטים
2-3 שיני שום קצוץ
מעט גינגר מגורד/ אבקת גינגר
מעט שמן זית
סויה מלוחה לפי טעם
צילי מתוק/ טריאקי
אבקת קארי
מלח
פלפל
מעט שמן שומשום
כוסברה קצוצה (לא חובה) 

אופן הכנה:
מחממים שמן זית במחבת ומתחילים להקפיץ את הגזר כדקה.
מוסיפים את הגמבה ומקפיצים עוד דקה. מוסיפים את הקישוא ולאחר מכן את שאר הירקות. מתבלים לפי הטעמים הרצויים, ומקפיצים עד לקבלת החוזק הרצוי של הירקות.
נותנים לירקות להתקרר מעט.

מכינים צלחת עמוקה מלאה במים מהברז.
טובלים את דפי האורז במים ונותנים להתרכך כחצי דקה- דקה.
מוציאים בזהירות את דף האורז- שלא יקרע, ומניחים על נייר סופר. 
מניחים את דף האורז על משטח עבודה, במרכזו שמים את הכמות הרצויה של תערובת הירקות ומגלגלים לאגרול.

מומלץ מאוד להגיש לצד רוטב חמאת בוטנים (אפשר למצא מתכון באתר) 

                                                           בתיאבון:) 
קייטרינג איכותי לכל סוגי האירועים.




דים סאם-
הרבה יותר מחויה קולינרית, בכל כיסון מסתתרת הרפתקאה!!!  חוויה תרבותית מרתקת, צבעונית וטעימה
להפליא - פשוט קרנבל של טעימות...



מחפשים איך להעשיר את האירוע שלכם ולהפוך אותו לחוויה מיוחדת ומפתיעה?
לפרטים 054-6212098 טדי