רוטב חמאת בוטנים

רוטב מצוין להגשה לצד הדים-סאם, לצד אורז, כרוטב לנודלס קר או סלטים וירקות ואף לחזה עוף. 

בקנדה ישנה מנה של וון-טון (עוד סוג של דים-סאם- כיסונים קטנים למרק) מוגש עם רוטב חמאת בוטנים. אחת המנות המומלצות! בבית אפשר להחליף את הוון-טון בקראפלך במילוי בשר. לא בדיוק אותו דבר אך יוצאת מנה משגעת שתקצור תשואות.

מרכיבים:
3 כפות גדושות חמאת בוטנים 
מים רותחים (אפשר להשתמש בחלב קוקוס שחומם במקום מים- לטעם מעודן יותר)
3 כפות סויה מלוחה (קיקומן)
2-3 כפות צילי מתוק 
2-3 שיני שום כתושות
2-3 כפות שמן
1-2 כפיות שמן שומשום- לפי טעם
מעט גינגר מגורד (או אבקת גינגר)
2 כפות חומץ אורז/ כף מיץ לימון (לא חובה)
אבקת צילי לפי טעם
אם רוצים לתקן תיבול אפשר להוסיף סוכר/סויה/לימון לפי טעם.

אופן הכנה:
מערבבים את כל המרכיבים פרט למים בקערה, ומוסיפים מים רותחים/חלב קוקוס לאט לאט תוך כדי ערבוב. לאט לאט חמאת הבוטנים מתפרקת והופכת לרוטב אחיד. להוסיף מים עד קבלת מרקם רצוי. ככל שהרוטב דליל יותר כך טעמיו פחות חזקים. במידה ויצא דליל תמיד אפשר להוסיף עוד חמאת בוטנים ולתקן טעמים.



                                                                   בתיאבון:) 


קייטרינג איכותי לכל סוגי האירועים.




דים סאם-
הרבה יותר מחויה קולינרית, בכל כיסון מסתתרת הרפתקאה!!!  חוויה תרבותית מרתקת, צבעונית וטעימה
להפליא - פשוט קרנבל של טעימות...



מחפשים איך להעשיר את האירוע שלכם ולהפוך אותו לחוויה מיוחדת ומפתיעה?
לפרטים 054-6212098 טדי